Nepalese school bedankt Nijkerkse inwoners

Een school in Mahendranagar in Nepal bedankt alle Nijkerkers voor de televisie die zij enkele dagen geleden konden installeren. De aanschaf van de televisie is mogelijk gemaakt door de lege-flessen-inzameling van AH Nijkerk. In augustus werd bij het inleveren van de lege flessen bij de AH-retourette gevraagd of men de flessenbon wilde doneren aan Stichting Indira Nepal. Hier is enthousiast op gereageerd en dit leverde een bedrag van € 685,- op. Dit bedrag is door de stichting gebruikt om de langgekoesterde wens van de school te vervullen; een televisie in de school zodat alle kinderen uit het dorp kunnen genieten van het nieuws en programma’s op een groot scherm. Vanuit Nepal worden alle inwoners gegroet en bedankt voor hun bijdrage.

De school in Mahendranagar hoort bij het opvanghuis dat gesteund wordt door Stichting Indira Nepal. Dit opvanghuis in Nepal is een van de twee “Indira-opvanghuizen” en is gelegen aan de grens met India. Het opvanghuis herbergt alleen jongens maar op de school zijn alle kinderen uit het dorp welkom. Stichting Indira Nepal steunt het opvanghuis en organiseert regelmatig acties om geld in te zamelen. De volgende acties zijn de verkoopacties op de Winterfair in Nijkerkerveen op 7 december en de Kerstmarkt in Nijkerk op 14 december. Tijdens de kerstmarkten verkoopt het vrijwilligersteam zelfgemaakte kerstkaarten, kerstdecoraties en luxe winterplaids. De opbrengst gaat naar de opvanghuizen in Nepal. Voor meer informatie: www.stichtingindiranepal.nl.

Company

From breathtaking landscapes to the smallest creatures, we celebrate the diversity and magnificence of our planet. Through our carefully curated content, we aim to educate.

Features

Most Recent Posts

Category

307962500_399491522381586_64665567622918630_n

© 2023 Created with Royal Elementor Addons