Over ons

Opgericht in 2017

Een droom die werkelijkheid werd.

In 2017 hebben wij met ons drieën StichtingIndiraNepal opgericht, wij wilden graag een kinderen helpen die het moeilijk hebben. 

Ingrid van de Pol, Gea & Inge

"Het is onbeschrijfelijk wat voor warm welkom je krijgt als je bij het Childrens Home aankomt. Voor mij een onvergetelijke herinnering, die ik mijn leven lang zal koesteren."

Onze missie

Wij willen een betere wereld creeren voor de kinderen in de opvanghuizen in Nepal

Onze Visie

Elk klein schepje kan een grote verandering brengen

Onze waardes

Ieder kind ter wereld verdiend een gelijke kans.

Stichting tijdlijn

2018
2019
2020
2023

Het bestuursteam

Ingrid van de Pol

Ingrid van de Pol

Bestuurder
Gea Beems

Gea Beems

Bestuurder
Ruben van der Worp

Ruben van der Worp

Bestuurder

Veelgestelde vragen

Bent u nou enthousiast geraakt, maar heeft u nog enkele vragen? Lees hier de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Behalve begeleiding vóór je vertrek naar Nepal krijg je ook goede en persoonlijke begeleiding tijdens het vrijwilligerswerk. Je verblijf in Nepal kun je voor een groot deel zelf bepalen. Je verblijft in een sobere kamer in het kindertehuis zelf, eventueel samen met andere vrijwilligers via Stichting Indira Nepal. Je deelt een kamer met een aantal vrijwilligers. Je ontvangt 3 maaltijden per dag en bent ’s avonds vrij. Vrijwilligerswerk in het Children’s Home betekent overdag werken en ’s avonds op tijd naar bed. Het tehuis ligt in een zeer rustige omgeving.

Voor jou als vrijwilliger ligt geen standaard takenlijstje klaar. Eigen initiatief wordt erg op prijs gesteld en dat maakt het voor jou juist leuk en afwisselend. Je kunt bijvoorbeeld helpen met huiswerk, een dag meelopen op 1 van de scholen, Engels met de kinderen oefenen, een sport- en spelprogramma opstarten, helpen bij de verzorging van de baby’s, knutselen, iets repareren of bouwen, spelletjes doen met de kleuters

Deelnamekosten (incl. begeleiding/organisatie): eenmalig € 75.
Kost en inwoning / begeleiding ter plaatse: € 95,- per week.

 

Inbegrepen:

  • Pakket met informatie over de cultuur en gewoonten, voorbereidingen, informatie regelen, visum, toeristische tips, geldzaken, een meeneemlijst en Childrens Homes wishlist
  • Begeleiding gedurende je verblijf
  • Inwoning en maaltijden

 

Niet inbegrepen:

  • Vliegticket
  • Vaccinaties
  • Visum
  • VOG
  • Reisverzekering


Beide Children’s Homes zijn volkomen legaal en worden gecontroleerd door de Nepalese overheid. Het is veilig om de opvanghuizen te steunen. Wij en de Nepalese overheid garanderen dat je geldelijke bijdrage volledig naar de opvanghuizen gaat. Je draagt absoluut bij aan de verbetering van de huizen en daarmee steun je de situatie in Nepal.

Wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk bij een van onze opvanghuizen in Nepal? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. We kunnen je een informatiepakket toesturen en je via e-mail, Skype of Facetime verder informeren. Natuurlijk kunnen we ook een afspraak maken om elkaar persoonlijk te spreken.

307962500_399491522381586_64665567622918630_n

© 2023 Created with Royal Elementor Addons