Door het coronavirus en de lockdown is er in derdewereldlanden een enorme ramp aan het ontstaan… Niet de besmettingen met het coronavirus maar honger zorgt voor vele doden. Stichting Indira Nepal wordt hier dagelijks van op de hoogte gehouden. Er is veel angst en onzekerheid over de toekomst bij onze opvanghuizen en een paar bevriende gezinnen in Nepal.

Stichting Indira Nepal zet alles op alles om te zorgen dat “onze” kindjes in de opvanghuizen rijst en groenten kunnen blijven eten. Daarom komen we nu in actie door onze souvenirs uit Nepal te verzamelen voor een verkoopactie. Het geld dat we inzamelen is bedoeld voor noodhulp en gaat rechtstreeks naar de opvanghuizen en onze vrienden in Nepal. Geen tussenpersoon of andere organisaties. Het doel van onze stichting is en blijft Engelstalig onderwijs voor onze kinderen in Nepal maar nu de hongerdood dreigt voor veel mensen is de prioriteit nu om ze simpelweg gezond en in leven te houden…

Wij verkopen onze souvenirs uit Nepal. Heb je interesse in één of meer artikelen? Stuur ons dan een bericht via de Facebookpagina of via email (info@stichtingindiranepal.nl) in welk(e) artikel(en) je interesse hebt. Onze penningmeester Gea stuurt dan een betaalverzoek/Tikkie zodat het bedrag direct op de rekening van de stichting komt. Afhalen van de souvenirs kan op maandag- en dinsdagavonden tussen 18.30 en 21.00 uur, Buizerdlaan 16 in Nijkerk. In overleg kan worden verstuurd.

307962500_399491522381586_64665567622918630_n

Over ons

© 2023 Created with Royal Elementor Addons